Du kan enkelt registrere deg som ny kunde ved å klikke på “logg inn/registrer deg”-knappen som er oppe til høyre på siden vår. Vi kan også hjelpe deg med registrering i nettbutikken og oppsett som fakturakunde (gjelder bedrifter).

MERK: Du kan alltid bestille deler og utstyr av oss på telefon: 382 61 550 eller e-post: kundeservice@dryg.no

Vi sender alle våre varer med PostNord Logistics. Når bestillingen sendes fra vårt lager får du tilsendt sporing / leveranseinformasjon på e-post og/eller sms. Til bedriftskunder vil varene automatisk leveres mellom 08.00 – 16.00 på oppgitte adresse.

Produsentgaranti er viktig for oss fordi vi vet at den er viktig for deg. Varigheten på en produksjonsgaranti skal være såpass tilstrekkelig at du som kunde innenfor rimelighetens tid skal kunne oppdage en produksjonsfeil.

Produsentgaranti gjelder generelt sett alle typer feil/mangler som kan relateres til produksjonsfeil eller mangler ved en bestemt vare/produkt. Dette må ofte dokumenteres med bilder og en kort beskrivelse, men vi kan i de fleste tilfeller behandle en slik reklamasjon internt slik at behandlingstiden blir så kort som overhodet mulig.

Målet vårt er at vi skal finne den raskeste og beste løsningen for alle parter.

Retur/reklamasjoner rettes til kundeservice på tlf: 382 61 550 eller kundeservice@dryg.no

I vår nettbutikk kan du betale med alle typer kredittkort, inkludert VISA og MasterCard.

Bedrifter kan enkelte søke om faktura som betalingsalternativ. Trykk her for mer informasjon.

Har du andre spørsmål relatert til betaling så ber vi deg ta kontakt med kundeservice.

I henhold til norsk lov så vises alle priser på produktene i nettbutikken  inklusive mva. Registrerer du deg som bedriftskunde og legger inn organisasjonsnummer så vil alle priser vises eksklusive mva.

Vil du bli bedriftskunde? Trykk her og se hvor enkelt du kan bli bedriftskunde!