KAMPANJER

På denne siden får du en oversikt over de ulike kategoriene vi stadig oppdaterer med nye gode kjøp. I ukens tilbud får du muligheten til å hver uke finne nye godbiter til rabatterte priser. Kategorien brukt utstyr oppdateres fortløpende, og du finner blant annet brukte skuffer til en meget god pris! Vi har mye spennende liggende, og du er selvfølgelig veldig velkommen til å ta kontakt hvis det er noe spesielt du er på jakt etter. Velkommen til Dryg.mo – Billig, trygt og enkelt!

Stort utvalg og alltid lave priser 

Her på Dryg.no skal du kunne finne det du trenger av reservedeler og utstyr til din anleggsmaskin eller landbruksmaskin. Her skal du kunne finne det du trenger, enten du eier en gravemaskin, dumper, traktor, hjullaster, minigraver, bulldoser eller annen maskin! Vi har et enormt utvalg innen deler og utstyr, og her i nettbutikken kan du finne over 35.000 ulike produkter! Vi oppdaterer stadig med nye produkter for å dekke alle behov. Bestiller du varer vi allerede har inne på lager innen klokken 12.00, sender vi ut varene samme dagen. Vi har også alltid fri frakt om du bestiller for over 2500,- (*opp til 35 kg og gjelder ikke glassruter). Velkommen til en billig og trivelig handel!

Med kunden i sentrum

Det viktigste for oss er at du som kunde føler at du gjør et godt kjøp og får en god opplevelse. Å handle deler og utstyr på nett skal være en sømløs, enkel og kjapp prosess. Vi har utarbeidet vår maskinvelger for å gjøre det enklere for deg å finne riktig del til din maskin. Den finner du øverst på siden, og ved å taste inn din maskin filtrerer den ut de delene som spesifikt passer utvalgt maskin. Du kan også lagre utvalgt maskin på din profil, slik at du enkelt han hente den igjen neste gang du besøker oss! Har du andre spørsmål? Gjerne kontakt oss i vår chat her på siden, på kundeservice@dryg.no eller ring 382 61 550 så hjelper vi deg gjerne med det du skulle lure på. Her skal ingen spørsmål forbli ubesvarte!