Blå himmel og sommerdag utenfor det røde lagerbygget til PN Prosjekt og Dryg
VårT MÅL

Er å gjøre det lekende lett for bønder og anleggsfolk å finne og kjøpe deler til sine anleggs- og landbruksmaskiner.

LITT OM OSS

Helt siden begynnelsen av 2000-tallet har vi drevet med salg av deler og utstyr til anleggsmaskiner. I 2015 lanserte vi nettbutikken Dryg.no. Dette gjorde vi for å gjøre produktene våre mer tilgjengelig for våre kunder over hele landet. Å gi kundene våre muligheten til å selv kunne finne og bestille reservedeler og utstyr til sine maskiner når og hvor de vil var veldig viktig for oss. Du har nå friheten til å handle reservedeler og utstyr på nett – like enkelt som du handler bildeler på nett. Det er ikke bare anleggsfolk som har vært de viktigste kundene våre opp gjennom årene. Det er også mange bønder som handler hos oss. Det ble derfor naturlig å utvide sortimentet vårt til å inkludere deler til traktorer og landbruksmaskiner i 2018. Våre fornøyde kunder består av små og store entreprenører, verksteder, bønder og privatpersoner fra hele Norge.
Dryg.no er 100% eid av PN Prosjekt AS.

nettbutikken

Vi i Dryg.no ønsker at nettbutikken er stedet der du skal kunne finne et komplett utvalg av deler og utstyr til din anleggs- eller landbruksmaskin. Netbutikken er under en kontinuerlig forbedringsprosess, og vi jobber hver dag mot å gjøre det enda enklere for deg å finne og bestille akkurat det du trenger. Vår mest unike funksjon er muligheten til å velge din maskin og automatisk få opp alle delene som passer. Du har også muligheten til å lagre maskinen på din profil slik at det blir enda enklere for deg neste gang du besøker oss. For øyeblikket er det over 35 000 reservedeler tilgjengelig i nettbutikken. Ukentlig blir det lagt til flere hundre produkter, og hvis det er noe du mot formodning ikke skulle finne så står vi klar til å hjelpe deg. Du er alltid velkommen til å kontakte oss i vår chat her på siden, sende oss en e-post til kundeservice@dryg.no eller ringe oss på 382 61 550. Vi er alltid på tilbudssiden og hjelper deg mer enn gjerne med det du skulle lure på!

DU KAN SE FØLGENDE FILM FOR Å LÆRE LITT MER OM OSS OG FÅ ET INNBLIKK I VÅRT LAGER I MANDAL:

Følg gjerne facebooksiden vår for relevante oppdateringer, konkurranser eller andre spennende nyheter.

NOEN av våre merkevarer:

Baldwin Filters, Parcon Undercarriage, Sønnak, ITR, JVC, Alpine, Asta, Waeco, Foton, SB Graveutstyr, SE Equipment, Amberstone, Boto, PRAMM, Vortex, SF-Filters og Futura.

Vi har deler til alle merker og modeller

Hitachi    Kobelco.  Fiat-Hitachi    New Holland    Caterpillar    Yanmar    Volvo    Bobcat    ABS/Takeuchi    Komatsu    Moxy    Daewoo     Doosan    Ausa    JCB    Kubota    Hanix    Morooka    Case    Sumitomo    Samsung    Wacker Neuson    Valtra    John Deere    Massey Ferguson    Claas    Deutz    Fiat    Lamborghini    Volvo BM    Fendt    Valmet    Zetor    Mitsubishi    Sany