Personvern hos Dryg.no (PN Prosjekt AS)


Retningslinjer for Personvern
Vi tar ditt personvern alvorlig og forplikter oss til å beskytte dine personopplysninger i samsvar med gjeldende lovverk.


Personopplysninger
Når du handler på Dryg.no, trenger vi å samle inn visse personopplysninger som navn, adresse, og e-postadresse. Disse opplysningene er nødvendige for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, og for eventuell kommunikasjon relatert til din bestilling. Vi er også lovpålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskap, avgiftshåndtering, og eventuelle garantier eller returer.

• IP-adresse: Av sikkerhetshensyn lagrer vi også IP-adressen som er benyttet ved registrering av bestillingen.
• Tilgang: All denne informasjonen er tilgjengelig på “Min side” på vår nettplattform.

Betalingsinformasjon
• Kortbetaling: Vi lagrer ikke kortnummer utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med transaksjonen.
• Lagring av kredittkort: I kassen kan du velge å lagre kortinfo for enklere fremtidige kjøp. Informasjonen er kryptert og følger gjeldende sikkerhetsstandarder. Husk å logge ut etter handel; du står ansvarlig for sikkerheten til din egen konto.

Faktura og Delbetaling
Hvis du velger faktura eller delbetaling, kreves samtykke for kredittsjekk via fødselsnummer. Informasjonen lagres til avtalen er fullført og brukes deretter anonymisert til statistikk.

Informasjonskapsler og Webanalyse
• Hva er informasjonskapsler?: Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin eller mobile enhet. De hjelper oss med å forbedre din opplevelse på vår nettside ved å huske dine preferanser og tidligere besøk.
• Bruk på Dryg.no: Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en optimalisert brukeropplevelse, som inkluderer å huske hva du har i handlekurven og for å kunne tilpasse annonser og innhold basert på dine interesser.
• Google Analytics: Vi bruker Google Analytics for å analysere hvordan besøkende bruker nettstedet. Dette hjelper oss med å forbedre nettstedets funksjonalitet og brukeropplevelse.

E-post og Markedsføring
Vi kan bruke din e-postadresse for målrettet markedsføring, inkludert via Google Ads, forutsatt at du har gitt ditt eksplisitte samtykke til dette.

Dine Rettigheter
Som EU-borger har du spesifikke rettigheter under GDPR, inkludert retten til innsyn, retting, og sletting av dine personopplysninger.

Data Deling
Vi deler data med våre pålitelige partnere for analyse og markedsføringsformål.

Samtykke og Opt-Out
Du har full kontroll og kan når som helst endre dine preferanser eller trekke tilbake ditt samtykke.

Spørsmål eller Tilbakemeldinger
Har du spørsmål, kommentarer eller ønsker å gi tilbakemelding angående vår personvernpolicy, er du velkommen til å kontakte oss:
– Telefon: 382 61 550
– E-post: kundeservice@dryg.no
– Adresse: Marnarveien 123, 4516 Mandal

Hvis du er en EU-borger og ikke er fornøyd med hvordan vi har behandlet dine personopplysninger, har du rett til å sende inn en tilbakemelding til Datatilsynet eller den tilsynsmyndigheten som er relevant i ditt land.

Endringer i Personvernpolicy
Vår personvernpolicy kan endres over tid, og alle endringer vil bli publisert på denne siden. Det anbefales å besøke denne siden regelmessig for å holde deg oppdatert på eventuelle endringer.