10.563 ,- inkl. mva

Parcon Gummibelte, 74 ledd, B1-B1

 15.625 ,- inkl. mva

Stålbelte, 450mm, 39 ledd, 3G

 113 ,- inkl. mva

Dieselfilter

MASKINSPESIFIKK

Vitro Glass Front, Nedre

 1.375 ,- inkl. mva

Glass Front, Nedre

MASKINSPESIFIKK

Dynamo 24V

 2.875 ,- inkl. mva

Dynamo

 17.375 ,- inkl. mva

Graveskuffe 420L, S50+CAT 2,5"

Grind

Grind S40

 1.125 ,- inkl. mva

S40

Oljekjølere

Oljekjøler SK60 SK70

 6.125 ,- inkl. mva

Oljekjøler

 

Over 30.000 reservedeler!

Vi startet med kun gummibelter på tidlig 2000-tallet. I dag kan du bla gjennom over 30.000 forskjellige reservedeler og utstyr, og det meste lagerføres og sendes direkte fra vårt lager på Sørlandet, i Mandal by. Har gummibeltet rykt? Eller må du bytte pumpe, starter eller dynamo? Kanskje det er på tide med en service og nye filter? Vi jobber for at maskinførere over hele Norge skal ha tilgang på de beste og billigste delene til sine maskiner. Vårt vareutvalg inkluderer blant annet motordeler, glassruter, pumper, dynamo, startere, hydrauliske deler, filter, olje, understellsdeler, batteri, skuffeprodukter, dekk og felger. I tillegg har vi en hel del nyttig tilbehør, inkludert kjøreramper, oljeutskillere, radio og lastestrammere.

 

Kvalitet tilsvarende originaldeler

I Dryg.no samarbeider vi med noen de mest solide leverandørene og produsentene i verden på deler og utstyr til anleggsbransjen, og derfor skal du som kunde være trygg på at delene du kjøper hos oss lever opp til dine forventninger. Det gjelder både produkt, levering og service.  Mange av våre leverandører er allerede i dag underleverandør til flere av maskinprodusenten og derfor er det faktisk slik at mange av delene er identiske. Kun forpakning er annerledes.

 

Bestill når og hvor du vil!

Bestill deler når du sitter i gravemaskinen, i verkstedet eller hjemme i stua. Du kan velge å hente delene selv eller få de sendt til din adresse. Det er gratis frakt på alle bestillinger over 1000,- (opptil 35 kg)! Alle lagerførte blir sendt samme dag ved bestilling før klokken 12. Husk du kan alltid kontakte oss på kundeservice@www.dryg.no eller tlf 382 61 550. Vi hjelper deg gjerne med nettbutikken, priser og bestillinger!

 

Prisløfte – vi skal være billigst!

Det er enklere og mer effektivt å selge deler gjennom netthandel. Derfor har vi, takket være lavere driftskostnader og færre mellomledd, mulighet til å selge deler billigere enn andre aktører. Vi kjøper mange av delene direkte fra produsenter og underleverandører av maskinprodusentene. Det sikrer kvalitet og pris. Sammenligner du våre priser med merkeforhandlere så vil du kunne spare opptil 50%!

TIL SLUTT

Dryg.no brukes allerede av bønder, entreprenører og maskinimportører over hele Norge, og vi håper
du også ser hvor enkelt det er å kjøpe reservedeler til dine maskiner.

Trenger du hjelp med deler eller har spørsmål  knyttet til nettbutikken? Ring oss på 382 61 550 eller send en e-post til kundeservice@www.dryg.no

Velkommen til en billig, enkel og trygg handel, hilsen alle oss i Dryg.no!