Stort utvalg av traktordeler og deler og utstyr til andre landbruksmaskiner

I starten av 2000-tallet drev PN Prosjekt primært med salg av deler og utstyr til anleggsmaskiner. Vi fikk etterhvert en vid kundegruppe som ikke bare bestod av anleggsfolk, verksteder og utleiefirmaer, men også bønder ble en viktig gruppe for oss. Det var derfor viktig å utvide kompetansen vår innenfor reservedeler til traktor i tillegg til anleggsmaskiner. Ikke lenge etter lanseringen av nettbutikken lanserte vi også et utvalg av traktordeler og andre landbruksdeler hos Dryg.no. Dette gjorde det mulig for bønder og entreprenører å ikke bare kjøpe gravemaskin deler, men også kjøpe deler til sine landbruksmaskiner på et og samme sted. Dette er i tråd med vårt overordnede mål som er å gjøre det lettere og raskere for våre kunder å handle deler og utstyr på nett – når og hvor de vil!

En bra pris, på bra deler!

Å kjøpe reservedeler til traktor og landbruksmaskiner kan være en knotete og dyr affære. Ved hjelp av nettbutikken har det vært mulig for oss å redusere både driftskostnader og mellomledd i forsyningskjeden vår. Vi har derfor muligheten til å selge traktordeler til en lavere pris enn flere av våre konkurrenter. Dryg.no samarbeider med noen de mest solide leverandørene og produsentene i verden på deler og utstyr til landbruksmaskiner, og derfor skal du som kunde være trygg på at delene du kjøper hos oss lever opp til dine forventninger. Det gjelder både produkt, levering og service. Mange av våre leverandører er allerede i dag underleverandør til flere av maskinprodusentene og derfor er det faktisk slik at mange av delene er identiske. Det er kun forpakningen som er annerledes. Vi har et stort utvalg av traktordeler tilgjengelig. Nå kan du lete gjennom vårt utvalg av blant annet motordeler, pumper, startere, dynamoer, hydraulikk, filter, dekk og kjetting. Vi hjelper deg gjerne med det du skulle trenge av reservedeler og utstyr til traktor og andre landbruksmaskiner.

Vi leverer til alle typer traktormerker:

John Deere, Case, New Holland, Claas, Fendt, Landini, Massey Ferguson, Challenger, Same, Kverneland, Deutz, JCB og Valtra.

POPULÆRT INNEN TRAKTORDELER

Oljefilter, Spin-on SK3333

376,25 inkl. mva

Oljefilter

Produktnummer: FSK3333 Kategorier: ,
Les mer

Trygg SMT

18.435,00 inkl. mva

Pris per par.

Universal
Produktnummer: K606781 Kategori:
Les mer

Dieselfilter Spin-on SK3600/2

141,25 inkl. mva

Dieselfilter

Produktnummer: FBF988 Kategorier: , ,
Les mer

Fulmen 63605, HD, 140Ah, 12V

4.292,50 inkl. mva

Batteri, 12V, 140h/800 Cca (EN)

Produktnummer: DRY63605 Kategori:
Les mer

Euroglobe 60083, SMF, 100Ah

2.721,25 inkl. mva

100Ah/720 Cca (EN)
Produktnummer: DRY60083 Kategori:
Les mer

Trenger du hjelp?

Vi jobber daglig for å forbedre opplevelsen du skal få når du handler deler hos oss. Hver dag blir det litt lettere og mer oversiktlig å finne frem på siden vår. Det er dessverre ikke alle våre produkter som enda er tilgjengelige i nettbutikken. Derfor er det viktig for oss at du vet at du alltid er velkommen til å ta kontakt med oss! Du kan nå oss i chatten her på siden, på kundeservice@dryg.no eller ringe 382 61 550. Vi er alltid på tilbudssiden og hjelper deg gjerne med å besvare det du skulle lure på.

En traktor med traktordeler på grønn åker med klar blå himmel i bakgrunnen
Samling av ulike traktordeler på grønn bakgrunn

Mer enn 35.000 reservedeler

I starten hadde vi kun noen få deler til gravemaskiner, nå dekker utvalget vårt over 30000 forskjellige deler til nesten alle typer tunge maskiner. Alt kan bestilles direkte i nettbutikken, og det meste lagerføres og sendes direkte fra vårt lager i Mandal. Trenger traktoren nye dekk? Kjetting? Må du bytte pumpe, starter eller dynamo? Kanskje på tide med en service? Vi gjør vårt beste for at bønder over hele Norge skal ha tilgang på de beste og billigste delene til sin traktor. Vårt vareutvalg inkluderer blant annet motordeler, glassruter, pumper, dynamo, startere, hydrauliske deler, filter, olje, batteri, skuffeprodukter, dekk og felger. I tillegg har vi en mengde av nyttige tilbehørsprodukter, inkludert kjøreramper, oljeutskillere, radio og lastestrammere.

Traktor med tilhenger og traktordeler på en vei i solnedgangen

Bestill når og hvor du vil

Bestill deler når du sitter i traktoren, er på jobb eller hjemme i stua på kvelden. Du kan velge å hente delene selv eller få de sendt til din adresse.

Det er gratis frakt på alle bestillinger over 1000,- (opptil 35 kg). Alle lagerførte blir sendt samme dag ved bestilling før klokken 12.

Prisløfte – vi skal være billigst!

Det er enklere og mer effektivt å selge deler gjennom netthandel. Derfor har vi, takket være, lavere driftskostnader og færre mellomledd mulighet til å selge deler billigere enn andre aktører. Vi kjøper mange av delene direkte fra produsenter og underleverandører av maskinprodusentene. Det sikrer kvalitet og pris. Sammenligner du våre priser med merkeforhandlere så vil du kunne spare opptil 50%!

til slutt

Dryg.no brukes allerede av bønder, entreprenører og maskinimportører over hele Norge, og vi håper
du også ser hvor enkelt det er å kjøpe reservedeler til dine maskiner.

Trenger du hjelp med deler eller har spørsmål  knyttet til nettbutikken? Ring oss på 382 61 550 eller send en e-post til kundeservice@www.dryg.no

Følg oss gjerne på Facebook her for nye oppdateringer, konkurranser og relevante nyheter!

Velkommen til en billig, enkel og trygg handel, hilsen alle oss i Dryg.no!