Prisløfte

Bare lave priser?

Vi jobber hardt for å finne de beste produktene som vi kan tilby til de laveste prisene. I nettbutikken oppdateres prisene jevnlig og settes ned dersom vi oppdager et rimeligere produkt hos en konkurrent. Det er likevel umulig for oss å garantere at vi er billigst på absolutt alt til enhver tid. Derfor har vi bygd opp prisløftet slik at dersom du finner en vare billigere et annet sted så vil vi inntil 20 dager fra kjøpsdato refundere deg differansen + 10% (inntil 3500,-).

-Prisløftet gjelder identisk vare, men også vare som er lik i design/kvalitet gjennom en forhandler som er registrert næringsdrivende (ikke privat- og/eller hobby-virksomhet)
-Varen må være kjøpt ubrukt og det er totalpris inklusive blant annet frakt som legges til grunn
-Gjelder ikke ikke tilbudsvarer eller originalprodukter/-deler

Prisløftet gjelder alle varer som er merket med dette ikonet.

Det er enkelte varer som av ulike årsaker dessverre ikke er gjelder under prisløftet. Derfor har vi merket alle varer med vårt PRISLØFTE-merke som du ser her.

grønn sirkel med sløyfe og stjerne prislønte logo
Har du fått et bedre tilbud hos en annen leverandør?

Send en e-post til oss på kundeservice@dryg.no med et vedlegg som inneholder tilbudet du har fått hos den aktuelle leverandøren. Da vil vi oppdatere prisen i nettbutikken og gi deg et tilbud på samme varen minus differanse + 10%. Har du allerede kjøpt varen hos oss og det er mindre enn 20 dager siden så blir det samme beløpet tilbakebetalt til din konto.